måndag 5 november 2007

Brother 1

Har ju glömt att berätta om min Brysselresa.. bara lite på ytan att jag hade det bra osv.. men det är nog dags att ta upp lite mer personliga saker, haha gräva på djupet!

OTH - love it, trött efter shopping?, förfest?, efterfest? OTH passar till alla tillfällen, i alla fall när man är 3 tjejer som bor ensamma i en BIG lägenhet i centrala Bryssel, kan det bli bättre? NEJ..

Som sagt så hade vi alltså sjukt bra läge på vår lägenhet, vi behövde inte ta metro en enda gång.. Gångavstånd till allt! Vi bodde dessutom precis utanför en av Bryssels sevärdheter så varje morgon stod det typ 200 kineser utanför och fotograferade.. poppis för en gångs skull.. haha

Sen hade vi ju underbara grannar.. haha eller dom bodde i huset mitt emot, dumt bara att husen ligger så nära och att både vi och dom hade stora fönster.. där bodde liksom 1 kille och han stod gärna och tittade på oss från sitt fönster när vi hade förfest, eller bytte om eller allt annat vi gjorde.. vi brydde oss egentligen inte, det var ju hans eget problem att han kollade på oss, men ändå, haha lite perverst..
Dock blev det värre.. HAHA sista kvällen, vår största partynight så hade han bjudit hem kompisar.. och gissa om alla stod och kollade på oss när vi sprang runt i BH och trosor och försökte bestämma vad vi skulle ha på oss.. haha ofta liksom, men men vi hade asball, orka bry sig? nej..
När vi skulle åka sista dagen så stod han ute på gatan och när vi kom ut genom dörren så började han visa för sina kompisar (som inte hade sett det själv) hur vi endast hade haft BH och korta hotpants på oss osv.. haha tur att han aldrig sett någon mer naken innan, mobboffer!

Partylivet i Bryssel var häärligt, speciellt sista natten för då var det Halloween och alla nattklubbar var öppna! Vi hamnade på ett ganska stort ställe med blandad ålder.. DANSAAA! älskar det alltså, bara känna sig fri och kunna släppa loss.. Ännu bättre blir det ju sen när man är med vänner man älskar och med sin favoritmusik dunkandes ur högtalarna! Snacka om livsnjutning i de ögonblicken =)

Sen träffade vi ju lite killar också, såklart..
"Are you from Sweden?"
"Yes, why?"
"Because you´re always smiling"
Förklarar ganska bra hur vi mådde för tillfället..

Brother, Brother 1 och Spikey 3 HAHAHA, sååå internt, men det var så jävla kul, vi gick och skrattade åt det hela dagen efter så folk kollade på oss som om vi var fulla.. haha

söta var dom i alla fall, smsen också.. haha "wish you were here" , aa du anar inte hur mycket jag hellre hade varit i bryssel nu än i kalla Sverige.. det är till och med på gränsen till minusgrader här i Uppsala.. KATASTROF.. snart kommer det väll börja snöa med..

nej nu ska jag int skriva mer på detta inlägget, haha folk kommer ändå inte orka läsa enda ner hit.

Tack i alla fall för en riktigt WUNDERSCHÖN resa! Kommer verkligen aldrig glömma den.. Vill tillbaka nu, nu och NU!

Thing, Thing 1 and Thing 3
FOR LIFE


/Emajlia

no longer avalible..

Mr X.. haha det är ju så vi kallar honom,
I alla fall så har han ny flickvän, wiiie.. haha staackars henne, fattar inte vad hon ger sig in på, speciellt inte när han är kär i någon annan.. äh, man ska väll inte blanda sig så mycket..haha bara dom är lyckliga (A)

Eller så ska man blanda sig? Kanske ska försöka värva henne till vår klubb Marre?
"Been there, done that"
haha, vi är grymma mot honom, stackars kille..
eller nej han är fan värd det, jag är ju blockad och allt, plus att han är en idiot, ofta han inte ville träffa Martina längre bara för att hon var med mig, liksom tack för allt till dig med! sär..
Hoppas jag stöter på honom i Bunkeflo bara för det, hon bor ju typ en gata bort, lätt att jag ska skrika värsta då typ "hej snygging, saknar dig" hahaha, allt för att jävlas =)

Nej nu ska jag återgå till att vara lite snäll.. det finns faktiskt många här i världen som jag gillar, tack för att ni finns, utan er hade jag inte varit densamma!

Pusss och kramizar

/E

Jobba, jobba, jooobba!

Jahapp, då sitter man här i Uppsala på ett typ läkemedelsföretag.. eller ja dom producerar något speciellt läkemedel som jag tyvärr inte får snacka om.. har skrivit på massa tystnadsplikts-papper osv.. haha, säger jag något eller sprider deras idéer så kan jag få upp till 1 miljon i böter.. det var det första jag fick höra typ.. så tyvärr jag är inte rik, därför håller vi informationen hemlig..

Men men , folket är trevligt, mobbar dock min skånska lite, men sånt får man ta.. Maten är cpgod.. haha plus att jag får äta gratis för att jag är praktikant, wiie, MAT <3

Saknar klart mitt hem lite, har bara sovit hemma 2 nätter på en hel vecka.. och jag kommer sova borta hela denna veckan.. Mamma gillar det inte, haha men ibland måste man fly tjatet hemifrån.

Var har jag då varit?
BRYSSEL!

Underbar jävla resa alltså, helt sjukt så skönt att bo ensam med 3 tjejkompisar:
Inga problem,
Inga måsten,
Inga krav,
BARA roliga upplevelser!

Shopping, Party och leenden var det som förgyllde vår resa och att komma hem var inte alls så kul som man brukar säga.. "Borta bra men hemma bäst"
Sorry mamma men jag funderar starkt på att plugga utomlands, helt sjukt så skönt det hade varit! Men var och vilken inriktning det kommer att bli det återstår att se.. Har ju faktistk lite tid kvar på mig att bestämma det.

Back to work now..

Saknar BRYSSEL!

/E

Marrreeeee

Honey var och hälsade på mig i fredags, underbart som vanligt.. eller vanligt och vanligt, som förra gången får jag säga, vi har ju inte träffats mer.

Dock inget man märker av. Kan inte ha tråkigt med dig helt enkelt!

Fredagskvällen blev girlsnight, med ansiktsmasker i mängder. Sen hade vi och våra fräscha ansikten One Tree Hill-maraton med täcken, kuddar och M&Ms i soffan! Hihi, mysmys!

På lördagen lämnade hon mig igen =( det var ett tårfyllt hejdå på centralstationen, jag verkligen HATAR hejdån..

Tack för att du kom i alla fall, hoppas allting löser sig med Tobbe, ni får börja sammarbeta lite så kommer det gå fint!

Älskar dig,

/E