tisdag 6 november 2007

MAT <3

sååå, tillbaka från lunchen och lite annat skojjsigt arbete..

ris och thaiwok blev det för mig idag, med lite grekisk sallad vid sidan om, mätt för tusen! snacka om att dom har hittat ett sätt att få sina anställda på bra humör och med stark arbetskraft.. sånt jobb ska jag också jobba på.. någon gång..

Snackade med en kille om jobb när vi väntade på provsvaren.. han tyckte jag hade passat som läkare, haha lustigt nog, då jag delvis ska praktisera som det nästa vecka.
dock har jag nog inte betyg till det, det krävs ju full poäng.. haha men men, kul att höra att man är bra på något i alla fall!

Jag och Anna låg och snackade om det igår, vad det ska bli av oss liksom, vi har ingen speciell talang som kan säkra våran framtid.. vi måste ju leta upp något vi är bra på. Viss har det ju i sig..

Tex Annas nya kille.. han är asbra på fotboll och får betalt redan nu, han är 89:a.. liksom hans framtid är ju redan säkrad, kommer säkert bli känd.. Niklas heter han, i fall att, då känner jag honom ;)

Men vad ska det bli av oss andra.. hm, vi får väll leva på att vara trevliga och ha personer vi älskar runt omkring oss, sen får väll resten lösa sig.. "det kommer det göra" så säger i alla fall alla på detta jobbet som har asbra arbetsmijlö, och god mat, och bra arbetskompisar och SVINhög lön.. men men, det ordnar väll sig..

Back to proverna i labbet!

/ES

vit rock, plasthandskar och brills..

Det är dagens outfit..

Jobbar nämligen på ett labb för tillfället.. asnajs, känner mig som en riktig kemist!
haha det är faktistk kul; att blanda saker och se vad som händer osv.. dessutom är det full volym på radion och alla är på topp-humör..

Framtida jobb?

njaää, eller kanske vem vet.. jag har ju ingen aning just nu, hehe men det löser sig väll!

Nu är det snart lunch, helt sjukt god.. dom har verkligen en egen restaurang med 6 rätter att välja mellan :O

måste gå, dom kallar på mig..

/E