torsdag 8 november 2007

otränad..

Hatar att vara otränad.. känns som att jag är det nu.
Visst jag tränade ganska mycket i söndags och jag har tränat här i uppsala, men det är inget emot jag vi brukar träna.. Så därför har jag bestämt mig att jag ska börja hårdträna nästa vecka.. ska träna så mycket det går.

Jag har ju fortfarande praktik nästa vecka så det kommer inte vara så mycket skolarbeten och så, inte för att jag brukar hoppa över träningar för skolan, men ändå..

Hoppas bara att jag har blivit ordenligt frisk tills nästa vecka annars blir det ju lite svårt.. Men det är dags att ta tag i det igen!

Har varit borta från bandyn lite för länge nu.. skärpning, skärpning!

Dock är det match på söndag, och jag är laddad! Får bara hoppas att fysiken inte hunnit avta så mycket att jag inte kan spela som jag brukar.. då är det kris. Men det ska nog inte vara någon fara, jag har ju i alla fall tränat även om det inte varit på samma nivå.

Saknar mina team mates!

/E

SOVMORGON

Idag fick jag sovmorron, enda tills efter lunch.. så jag och Anna åkte in till stan och åt lite lunch, hamburgare blev det. Kanske inte det nyttigaste, men men så får det bli ibland..

Har inte haft så mycket att göra på jobbet idag, men det kan vara skönt att bara få sitta och ta igen lite tid på datorn.. fixa lite skolarbeten som ändå måste göras och prata lite på msn med andra som heller inte har något att göra..

Ikväll blir det nog träning med Uppsala-laget igen.. najs najs, men jag är fortfarande lite sjuk så vi får se hur det går..

Vet inte vad det är med mig.. har haft konstant ont i halsen i nästan 4 dagar, någon influensa eller så som går? Hoppas inte.. haha i så fall är det synd om alla som träffat mig.. men jag har ju ingen feber eller så, så det borde inte vara någon fara!


PS. det börjar bli riktigt kallt här uppe nu.. -4 eller så, brrr, ska bli skönt att komma hem till plusgraderna i Malmö till helgen!

/E