lördag 6 oktober 2007

!!!!!!!!!

Jag är så jävla laddad så det är helt sjukt.. det var längensen jag kände såhär inför en match..

Men det ska bli öövernajs!!

Jag lyssnar på massa uppvärmningsmusik nu och shit vad det bara spritter i mig.. JAG VILL SPELA NU!

Chrisitan ska tydligen komma och kolla.. var faktiskt laddad innan jag visste det!
haha bäst att jag är bra då =)

Sorry martina, du har nog aldrig kännt såhär och du kanske inte fattar riktigt heller, men det är så fucking underbart! I LOVE IT!

hihi, snart samling!

PÖÖSSS
/E

ångest som fan

Vår svensklärare är sjuk i huvudet.. men jag älskar honom, han är troligtvis den bästa läraren jag någonsin kommer ha i mitt liv och den jag lär mig absolut mest av.. men ibland kan man inget annat än hata honom.

I torsdags på lektionen kommer han: "jag vill att ni ska skriva en argumenterande uppgift tills på måndag". Fine tänkte vi, det är ju chill, bara ta något man är strängt mot eller så.

Men nej, då har han bestämt ämnet.. och det är inte vilket jävla ämne som helst utan rubriken är "varför man måste tillåta hedersmord i ett multikulturellt samhälle". Va fan ska man kunna säga för positiva saker om det?! Så sjukt svårt..

Liksom så sitter man här och försöker, men det går ju bara inte. Det tar emot i kroppen när jag ska skriva att kvinnorna får skylla sig själv att dom inte gifter sig med de killar som männen i familjerna bestämmer. Alltså wtf? Kanske borde strejka och skita i att lämna in..

Fast då blir det väll bara värre..lika bra att bara göra det.. men det kommer fan ta hela helgen..

HATAR ATT HAN PROVOCERAR OSS. synd att han är så bra annars bara.

Back to writing.
/E