fredag 9 november 2007

Tänk så fel det kan gå..

.. när man ger sitt telefonnr till två killar på samma kväll!

Nu kommer det en liten skojjig detalj eller hm pinsam typ.. Jag snodde den från Annas blogg när hon citerade min story från gårdagens innan-sovtajm snack..

"Min kära vän emilia var med mig i yngsjö på midsommar där vi träffade ett gäng killar. Tänker inte gå in på detaljer, men det slutade med att emilia gav sitt telefonummer till en av killarna. Senare på natten fick hon ett sms där det stog " hej snygging tack för ikväll, de va kul! Puss". Emilia svarade glatt att "ja tack själv de va en rolig kväll! puss". De fortsatte smsa hela Grekland-resan (dvs två veckor) + två veckor till, alltså en HEL månad!
4 veckor senare så var emilia i smögen med sin kompis Sara när hennes telefon plötsligt ringde,
"DET ÄR HAAAAN". Panik. När hon svarade så visade det sig att det var en familjekompis som hon och hennes familj var och åt hos INNAN hon träffade mig och grabbsen. Chockad var nog bara ett av orden man kan beskriva hennes reaktion med.
Tänk er själva röstskillnaden, killen från midsommar var alltså 88a och familjekompisen var 94a Hon har alltså smsat med en 94a i 4 veckor som dessutom är en kompis till familjen!!!!!!!!!!!!!!!! Hon var dessutom tvungen att träffa honom på familjemiddag 2 dagar senare.. Kan det bli pinsammare ?!"

HAHAHA, kanske det mest pinsamma jag varit med om.. sjuuukt ball. Stackars liten som seriöst trodde att jag gillade honom, haha.

/E

Sista dagen på jobbet över.

Då var sista dagen alltså över och det känns faktiskt inte alls bra, jag hade velat vara kvar här längre..
Men men, över är det och det är bara att gilla läget. Kanske jag kommer jobba inom denna branschen ändå någon gång, det vet man ju inte.

Vi har pratat ganska mycket om utbildningar och så idag medans vi satt och fyllde sprutor osv.. Och för att bli något inom denna branschen så är det många som har läst Kemi-teknik på högskolan. Då läser man först en vanlig ingenjörs-utbildning de första 2 åren och sen inriktar man sig på framförallt kemi. När de berättade om utbildningen så lät det faktiskt kul och intagningspoängen är nog så att jag klarar av dem. Kanske något för framtida val?

Stämningen på jobbet har varit på topp hela veckan och det känns som att jag redan efter en vecka har kommit in i gänget.. De frågade till och med om jag ville sommarjobba här nästa sommar, göra lite försök och så, för att de tyckte jag hade anpassat mig snabbt. Najs najs,

Nu ska Anna komma och hämta mig, sen ska vi in till stan och shoppa lite girlylicious-stuffs till ikväll! Det blir nog ansiktsmasker, godis och lite annat som passar in i sista kvällen..


People Always Leave
One Tree Hill


/E