lördag 10 november 2007

tillbaks till verkligheten

jahapp, då var man hemma igen..

Saknar dig redan Annie.

True Friendship Never Ends

Jag fick en allmän breakdown idag på flyget, började gråta helt plötsligt och kunde inte sluta.. grät säkert i en kvart, haha lite komiskt, de som satt bredvid mig undrade nog vad jag höll på med men kunde faktiskt inte hjälpa det.

Allting bröt ut när jag insåg att 2 underbara veckor jag sett fram emot så länge var över (bryssel, martina och uppsala) samtidigt som jag blivit petad ut mitt lag och jag inte träffat min familj och vissa nära kompisar på 2 veckor.

Det blev helt enkelt ett känslosammanbrott. Ändå härligt.. man vet inte om man ska skratta eller gråta, det liksom bara blir som det blir.

~

Det kommer verkligen bli svårt att komma tillbaka till vardagen efter dessa veckor fyllda med glädje, vänskap och underbara minnen.
Skola.. Vad är det?

Nej nu ska jag sova, försöka komma tillbaka till drömvärlden.

Sweet Dreams.

/E


Time to say goodbye, again.

Jag hatar hejdån.. Och nu är det dags igen.

Anna är en av mina absolut bästa kompisar, hon vet saker som inga andra vet om mig och vi kan snacka om allt. Men varför ska det vara typ aslångt mellan oss? Så jävla onödigt..

I alla fall så ska jag åka hem idag.. har varit här i en hel vecka och det kommer inte bli lätt.

Jag har kännt henne i hela mitt liv i stort sett, även om vi mest setts på somrarna så har vi alltid kul tillsammans och vi delar några riktigt sjuka minnen!

Nu är det visst dags att åka.. återkommer senare.

/E