söndag 24 februari 2008

nya låttips inspirerade från Ischgl 08

Crowded House - Always take the weather with you

Jay-Sean - He could never love you like me

Lars Winnerbäck; Miss Li - Om du lämnade mig nu

McFly - You´ve got a friend


Christina Aguilera - Ain´t no other man

Techno Remix på Apologize som jag inte hittat än, men ska leta vidare.. SJUKT bra på nattklubb i Ischgl.

spridd musiksmak, jag vet, men olika låtar passar bra till olika tillfällen!

ny plan för framtiden.

Skidlärare i Österrike under några månader efter skolan.
Det kräver 7 dagars utbildning, som man kan göra på plats i Österrike, sen är det bara att köra. Vara där i några månader, träffa nytt folk, få lite pengar, festa och framförallt, åka skidor varenda dag!

Låter för mig som ett underbart sätt att spendera några månader av sitt liv. Så får det bli, i alla fall som det ser ut nu, det är ju ett tag tills dess...

hemma igen..

Som alltid är det lika tråkigt att komma hem och minnen, nya upplevelser och fantastiskt resesällskap gör det inte lättare att komma tillbaka till vardagen.

Skidor är livet, inget snack om saken. Känslan att flyga ner för backen i full fart är obeskrivlig och det finns inte många andra sysslor som ger en samma kick. Det är helt enkelt underbart.

Sammanfattning av resan:
Naken och minst 83 år, Kukis, Inga Piller på sjukvårdsupplysningen bytte namn, gipsad tumme, kajsa i garaget, barnkalas, jägermeister, lyser inte månen?, motvind, schweiz, som i en film, spyor, frontalkrock, skrattattack, jacob + daddycool, fotbolls-EM, chefseliten, Elle, Apologize Techno Remix, Feuer und Eis!

Tack för en härlig resa och tack alla nya människor jag träffat, helt underbara.

Nu är det bara att försöka komma tillbaka till vardagen och hoppa direkt in i den tuffa skolvecka jag har framför mig: 4 prov, 2 böcker och en bokredovisning.. Suck.

There is no point of living if you can´t feel alive.

/E