torsdag 24 januari 2008

Har fått order om att blogga mer..

.. så here it comes!

myycket som händer på samma gång i mitt liv just nu.. men här kommer daagens häändelser:

- Jag har aassvårt att komma upp när klockan ringer.. ligger gärna och snoozar lite föör länge så att jag sen måste stressa i mig frukost och springa till bussen etc. Skäärpning!

- Kommer till skolan.. ska göra maC nationella "mvg-pröving", hm, det gick väll okej, men matte är svårt, speciellt C-kursen, så förväntar mig inget.. vg är faktiskt inte heller dåligt =)

- Chill dag i skolan efter provet, lyckades dock missa en person jag gärna träffat.. men men, det kan inte alltid gå som man tänkt sig.

- Efter sista lektionen gick jag och Ena till tyskaläraren för att bekräfta att vi ska ha två tyska tjejer boende hos oss fr.o.m. nästa fredag och 14 dagar framåt. Det ska faktiskt bli kul! Förrutom att vi ökar vår talförmåga i tyska kommer skolan bjuda oss på en långweekend i Düsseldorf.. haha festresor tackar man väll aldrig nej till ;)?

- Tar bussen hem, öpnnar brevlådan, har fått besked ifrån skånelaget: "tyvärr, du är en av de som inte kommit med ifrån sista omgången".. SURT. Konstigt nog kändes det bättre än vad jag hade väntat mig.. alltså jag var verkligen övergrym på den sista uttagningen, tränaren verkade gilla mig och allt flöt på.. men nej, tydligen var jag inte spelartypen de sökte. Man kan inte göra så mycket förrutom att gilla läget?
Det riktigt sura är bara att en tjej i mitt lag som är kanske 7e back i A-laget, hon kom vidare.. Men jag som är med i första-femman i vårt A-lag.. jag kommer inte ens med.
Livet är orättvist. Men skit samma, bara att bita ihop och fortsätta kämpa i klubblaget; trots allt det som egentligen spelar mest roll.

- Åker till träning med flickor 10, lite deppig såklart, men tjejerna där är så goa´, så fort man kommer innanför dörren kommer 10 st springande mot en och hoppar på en och säger "Så kul det ska bli att träna idag när du är här". Det värmer och ger mer än man kan tro, speciellt om man är lite deppig.

- Kommer hem från träning, kastar i mig lite mat, packar väskan och åker till samlingen för matchen: DM-semifinal mot Elitserielaget Engelholm.. Vi förlorade med 7-2.. inte så mycket snack om saken: vår målvakt tabbade sig för mycket, vi satte inte våra chanser och framför allt, de spelar 2 divisioner högre än oss i seriespelet. Vi gav dem dock en riktigt bra match och med 2-2 efter första perioden tar vi med oss mycket lärdom ifrån denna match.

- Mina underbara killkompisar sitter kvar efter matchen, det snackas, skrattas osv. Skånelagsmissen är glömd.

- Nu sitter jag här, nyduschad och uttänjd. Jävlar vilken torsdag det har varit.. Ni som inte förstår varför jag lätt blir rastlös och flummig.. Här har ni det: jag har aldrig tid att vila. Men jag gillar det. Hur kul hade denna dagen varit att berätta om, om inget hade hänt?!

Det ni!

Imorron är det helg.. har en känsla av att detta blir en bra helg! Martina kommer ner från Göteborg om inte annat. Härligt med lite girlstuffs igen!

Sooov goottt.
/E