måndag 21 januari 2008

Till en speciell kille...

Haha detta inlägget är främst riktat till en person som jag för tillfället granskar.
Bakgrunden till granskningen är att han är lite smått kär i min kompis som än inte är kär i honom tilbaka. Jag har då fått i uppdrag av min kompis att granska killen för att se om han eventuellt är något att ha.

Lite backgrounddetails är också att han bor I Helsingborg/Kalmar (långdistans alltså) och han är väldigt bra kompis med en som tidigare haft stora känslor för min kompis. Så nu vet ni det också.

Till honom:
I alla fall så tycker jag att du är väldigt söt, och du vet hur du ska ge komplimanger och andra vibbar på rätt sätt. Men Ena är inte lätt att få på fall.. det krävs mer. Hon har många killar på kö ska du veta! Dock måste jag medge att om du fortsätter på samma väg och verkligen visar din rätta personlighet, både genom att fortsätta uppmuntra osv. men även att våga vara sårbar.. hm för det är väll även du? Enas framtida kärlek är: "snäll, omtänksam, snygg, gör allt för kärlek, romantisk, rolig, social, får inte såra mig, ärlig". Typ det dära.. Jag kan väll säga att mestadels av kraven är uppfyllda men några saknas fortfarande.. Vilka det är som saknas får du lista ut själv! Kan ju inte utbilda dig till drömmannen redan..
Ajja, keep working.. Jag ska följa utvecklingen!

/E

Dagens citat:

Jag disssade Ena lite för att hon mesar sig över att hennes vaccin kommer göra ont imorron.. Då blev hon kaxig.. men jag fick tyst på henne!

Ena, säger:
ahhaah tyst med dig
jag kommer iaf inte få cancer
i livmodern
Emilia, säger:
hahahahaah
ingen chans ändå
du har inte seeex
Ena, säger:
haahahahhahaahha tyst med dig
jag kommer kanske att ha
ngn gång
framöver
Emilia, säger:
"kanske "
HAHAHHAA
Ena, säger:
HAHAHAHA
Emilia, säger:
det lääät inte övertygande

haha, taack för att du förgyller mina dagar =)

/E