onsdag 16 januari 2008

heting

Har sjuk träningsvärk idag, haha känns som jag har skitit på mig när jag går.. inte alls najs, haha men det är baraa att bita ihop, träning imorron igen..

Två nya vanor som ska övas in (21 dagar, sen ska det gå utan problem):
1. Använda Listerine innan jag går och lägger mig.. Har redan börjat, gjort det i 3 dagar hittills.. det går faktiskt bra.. lätt att glömma när man inte är van, men det ska nog gå till slut.
2. På träningen har vi börjat med minst 20 minuters uppvärmningsjogging ute innan varje träning. Hittills har det gått bra, vi har gjort det förra veckan och denna, men ska fortsätta hela våren. Det blir lättare och lättare, förra veckan var jobbig, alla sprang själva och var ganska anfådda efter vi var klara. Men redan denna vecka är det en helt annan sak och igår kunde vi spring och snacka halva vägen, fast det var motvind. Efter att denna vana är helt inövad kommer vi antagligen att springa längre och fortare.. känns faktiskt bra!

Ena är min lilla heeeting, haha fick konstaterat av Freiding idag att hon är den hetaste "icke svensk" som han vet. "Lätt en 9a" och då ska ni veta att det inte är lätt att få bra "betyg" på deras skalor. haha. Jag har bara snygga kompisar ;)

Skriver historiearbete nu.. det är svårt =(

/E