söndag 3 februari 2008

hallooo

"Ibland räcker inte viljan.
Ibland måste man ha lite tur.
Ibland har man vilja och tur men det vill sig inte ändå.
Idag var en sån dag.
Första perioden fanns kanske inte så mycket viljan och tur men efterhand som matchen gick så tycker jag att vi blev bättre och bättre men målen uteblev.
Man kan alltid prata om att man skulle gjort si eller så, men när man väl är där så är det inte alltid så lätt att ta rätt beslut."

citat från live-update på vår hemsida efter sista matchen. ASLACK är jag. Eller var. Har väll ändå börjat komma över det nu, men fyyy fan vad arg jag var efter matchen; slängde klubban, sparkade i väggen, struntade i att tacka motståndarna och var allmänt otrevlig och snutig mot allt och alla. Kalla det dåligt beteende om ni vill men man kan lätt inte styra sina känslor efter en sån sjuk match.

vi förlorade. 2-0, ett självmål och en stolpe in. Vi hade matchen, kunde inte göra mål. Där var problemet och det svider sjuukt mycket att det ska avgöras på ett sånt skitsätt. Visst om de hade varit bättre än oss, men fan inte på att de har en helvetes tur. AHR.

Ajja, nu är vi hemma igen, bara att ta nya tag.

Tack mamma för att du tagit hand om tyskan hela helgen åt mig när inte jag varit här. Haha hon är för söt:
"Hur går det mamma?"
"Det går jättebra, känner mig som en i ditt kompisgäng nu ju. Har massor av sms från ungdomar i min inkorg och medelåldern på de jag snackar med i telefon och i verkligheten ligger väl på en 17-18."
Tack mamma. haha.

Nu kom tyskan ut från duschen.. haha, guten nacht!

/E