fredag 5 oktober 2007

back on track?

Varför måste det vara så svårt..

Jag och MrX träffades idag.. han skulle på förfest gatan bredvid mig och han åkte in om mig en stund. Innan han ringde och sa att han stod utanför och väntade satt jag och såg Idol med min mamma. Sista låten jag hann höra innan jag gick ut och skulle möta honom var "I wanna know what love is" och han som framförde låten gjorde det så bra så att jag gick ut genom dörren med rysningar i kroppen. hm, det blev inte bättre sen när jag såg MrX.. ovanligt snygg var han idag dessutom..

I alla fall så gick vi en runda och sate oss på en bänk.. kunde inte hjälpa det, och vet inte riktigt vad anledningen var, men under de första 20 minuterna, skakade jag konstant och jag var helt darrig i rösten när jag skulle prata.. läskigt som fan..

Samtalet gick bra, vi hade kul.. snackade mycket och ja jag vet inte vad som ska hända nu. Han vill inte bli tillsammans med sitt nya ragg, han har inte haft sex med henne ( I alla fall inte vad han säger till mig) och ja jag vet inte hur det ska fortsätta..

Efter en timme eller så skulle han tillbaka till festen och vi bestämde att vi skulle ses en annan gång snart.. typ imorron eller söndag, det blir väll kul.

Massor med kramar och stuff skilde oss åt.. hm det var jävligt nära något mer kan jag säga, i alla fall kändes det så.. där fanns en viss spänning., som alltid.. men ja som sagt jag vet inte.. Och Martina jag vet redan vad du kommer säga, men ahhr jag vet inte vad jag ska säga.. det känns bara så annorlunda, weird på något sätt.. inte alls som förr.. han har förändrat sig. Men det är väll så det brukar låta.. I need help!
<3

/E